Programok
Bemutatkozik az OFYR - A kültéri sütés művészete!

Bemutatkozik az OFYR - A kültéri sütés művészete!

Az OFYR egy funkcionális műalkotás, melynek célja, hogy miközben szépségével gazdagítja a környezetét, meleget ad és elmélyíti az étkezés szeretetét. A OFYR különleges grillsütőként a maga egyszerű, klasszikus és elegáns vonalaival tökéletesen illeszkedik bármilyen környezetbe.

Amikor eljön az ideje egy társasági összejövetelnek, az elegáns műalkotás egy meleg, barátságos, sütni és főzni alkalmas hellyé válik, amely nemcsak ételt ad, hanem nagyszerűen szórakoztatja a vendégeket.

Eltérően sok más szabadtéri sütő eszköztől az OFYR nagyon könnyen tisztítható, és gyakorlatilag karbantartásmentes. Az élelmiszer-hulladékot és a felesleges olajat közvetlenül a tűzbe kaparjuk. A sütőlap egy spatulával nagyon könnyen megtisztítható, és a sütés végén csak letöröljük egy nedves ruhával.

Hála a három darabból álló moduláris kialakításnak az OFYR könnyen mozgatható kihűlt állapotában. Bár együtt az OFYR grill minden elemével nehéz és robusztus, de a kályhát, tűzteret és a talapzatot külön-külön nagyon könnyű felemelni és mozgatni, és így akár OFYR-t ideiglenesen áthelyezni.

Gyere és csodáld meg a hétvégi Gardenexpón, a színpad melletti 24-es számú standon!

összes program
REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!
Regisztrálj most, és nyerd meg értékes ajándékaink egyikét!