Programok
Fortuna Kődesign a Gardenexpón!

Fortuna Kődesign a Gardenexpón!

Manufaktúrájuk különleges, kézzel készült technológiával állítja elő saját formavilággal rendelkező, egyedi kőedényeiket. Formatervezésük során arra törekszenek, hogy kőedényeik mind megjelenésükben, mind pedig színvilágukban harmonizáljanak a természettel és az építészettel egyaránt.

Kőedényeik garantáltan kiváló díszítőelemei lesznek otthonodnak, akár kül-, akár beltérben kerül elhelyezésre. Ha a szemet gyönyörködtető látvány nem lenne elég, növényeid is imádni fogják, mivel különleges összetételének köszönhetően megvédi azokat a nagy hőingadozástól, megfelelő szellőzést biztosít a talajkeveréknek, ezáltal kedvező körülményeket biztosít fejlődésükhöz.

Más cserépedényekkel/műanyag cserepekkel ellentétben kőedényeink súlyuknak és a felhasznált alapanyagoknak köszönhetően stabilak, ellenállnak az időjárás viszontagságainak, nem borítja fel a szél, nem fenyegeti a fagy okozta repedések veszélye, így a tárolás sem okoz többé fejfájást!

Kiváló egynyári és évelő növények, kisebb fák/cserjék kiültetésére, kedvezményes áraik pedig magukért beszélnek!

Válaszd ki az által leginkább kedvelt stílust, méretet és tegye látványosabbá otthonod kőedényeikkel, melyeket kérésedre és előzetes egyeztetés után akár egyedi színben is el tudják készíteni!

összes program
REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!
Regisztrálj most, és nyerd meg értékes ajándékaink egyikét!