Programok
KERT ÉS TERASZ: A nyugalom szigetei az Otti Manufacturával

KERT ÉS TERASZ: A nyugalom szigetei az Otti Manufacturával

Gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne saját kertedben élvezni mindazt a harmóniát, nyugalmat, amit eddig csak luxusmagazinokban láttál? 

Az Otti Manufactura megvalósítja álmaidat! Burkolataik a ház minden szegletében otthonra találnak: így a homlokzaton, a teraszon, a padlón, a falon, kül- és beltérben egyaránt.

Egy esztétikus homlokzat vagy egy pazar enteriőr kialakításához jól képzett szakembereik adnak ötleteket. Az Otti Manufactura termékei jellemzően loft, indusztriális, eklektikus, country, vintage, és viktoriánus hangulatú terek igényes burkolatai. Belsőépítészeik is ezen stíluselemek alkalmazásával terveznek, egyénre szabottan.

Fontos az időtállóság? A burkolatok masszív nagy szilárdságú, szálerősített beton-műkő anyagból készülnek. Saját fejlesztésű keverékeink adalékvázát kvarckövek -nagy nyomószilárdságú fagyálló anyagok- képezik. Sablonjaik részletgazdagsága, formaviláguk változatossága biztosítja, hogy ne találj két egyforma követ egy adott felületen. Az egyedi színkollekció megalkotásához 120 féle árnyalatból választhatsz, hiszen nincs két egyforma otthon.

Otti Manufactura, ahol tartósan egyedit teremtenek!

Várnak szeretettel a Gardenexpón!

www.ottiburkolat.hu

 

összes program
REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!
Regisztrálj most, és nyerd meg értékes ajándékaink egyikét!