Programok
Ki ne szeretne tökéletes kertet? Makita gépekkel ehhez nincs szükséged kertészre!

Ki ne szeretne tökéletes kertet? Makita gépekkel ehhez nincs szükséged kertészre!

Dolgozz a kertben is környezetkímélő módon, könnyen, kötöttségek nélkül! A halkabb működés és a füst nélküli üzemelés még a szomszédot sem fogja zavarni. Az alacsonyabb súlyú akkumulátoros gépekkel hölgyek is könnyen boldogulnak a kertben, arról nem is beszélve, hogy a gépek indítása problémamentes, nem kell berántani és a hosszabbítóval sem kell bajlódni! Mindez egy benzinmotoros gép erejével párosul!

A Makita 2x18V kerti gépek az LXT akkumulátoros gépcsalád tagjai, mely termékkör összesen 190 féle gépet tartalmaz. Az LXT akkumulátorok és töltőkő nemcsak az összes kerti, hanem az összes egyéb LXT géppel is kompatibilisek. Minden LXT gép elérhető akkumulátor és töltő nélküli változatban, ezzel költséghatékonyan lehet akár a munkahelyen, akár otthon egy teljes körű gépparkot kialakítani. Az LXT akkumulátorok gyorsan feltölthetők az intelligens töltési folyamatnak köszönhetően.

Kérjük, látogass el standjukra és győződj meg személyesen a Makita akkumulátoros kerti gépek sokoldalú felhasználásáról!

összes program
REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!
Regisztrálj most, és nyerd meg értékes ajándékaink egyikét!