Programok
Minden eddiginél szélesebb termékpaletta vár a Rollstarnál

Minden eddiginél szélesebb termékpaletta vár a Rollstarnál

A Rollstar minden eddiginél szélesebb termékpalettával jelentkezik a Gardenexpón, és amellett, hogy minden árnyékolót ki lehet próbálni a három nap alatt, még 10% kedvezményt is adnak, hogy jól induljon a kerti szezon!

Ha kertről, az erkély árnyékolásáról van szó, legtöbbeknek talán az egyedi méretre gyártott napellenzők ugranak be. Nem véletlen, hiszen mára egyedülálló választékát kínálják a napellenző típusoknak, textíliáknak. A napellenzők mellett nagy kedvencek a napvitorlák. A fixen rögzítettek mellett olyan napvitorlát is kínálnak, ami állítható, így követi a nap járását, de a háromszög alakú napvitorlákon kívül négyszögletes formájút is találhatsz náluk, ahogyan kitekerhető változatot is kézi vagy akár automatizált kivitelben.  

Ne feledd a napernyőt sem, ami mobilitása miatt az egyik legpraktikusabb kültéri árnyékoló. Tökéletes napvédelmet akkor adhatsz otthonodnak, ha az ablakfelületeket kültéri árnyékolókkal, alumínium redőnnyel, zsaluziával ill. naphálóval szereled fel, amelyek kinn tartják a meleget, télen pedig a hőmegtartásban segítenek.

Beltéri árnyékolók (szalagfüggöny, plisszé, roletta, reluxa) tekintetében is számíthatsz a Rollstar szakértelmére, így egy helyről, összehangoltan készítheted fel otthonod a nyári szezonra.

Találkozzunk a Gardenexpón!

összes program
REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!
Regisztrálj most, és nyerd meg értékes ajándékaink egyikét!