VISSZA

Hydropool Hungaria

WEBOLDAL
www.hydropool.hu

A kanadai Hydropool 1980 óta a világ elsőszámú jakuzzi és úszómedence fejlesztő és gyártó vállalatcsoportjának tagjává vált. Az iparág legkiválóbb szakembereivel dolgoznak együtt, akikben megvan a szenvedély, az elhivatottság és a tudás, hogy a folyamatos technológiai újításokkal, kiválóságra törekvő medencegyártóként és fejlesztőként az innováció élén járjanak. A Hydropool ezenkívül büszke arra, hogy a jakuzzikat és úszómedencéket a világ legenergiatakarékosabb medencéinek tervezi. Fontos számukra, hogy gondosan kiválasztott, legmagasabb minőségű anyagokkal dolgozzanak, garantálva a páratlan minőséget és kimagasló vevői elégedettséget.

2019. március 23-án szombaton 11 órától Cseh László Világ- és Európa bajnok, hatszoros olimpiai érmes úszó mutatja be a Hydropool Öntisztító Úszómedencéjét és az ellenáramoltatós úszómedencékre kalibrált Úszó Sportkarórát. Győződjön meg róla személyesen, takarítson meg időt és energiát a teljes kikapcsolódáshoz! Hydropool - időt teremt arra, ami igazán számít.

Kiállítói programok és újdonságok

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!