VISSZA

Hydropool Hungaria

A HYDROPOOL története 1980-ban kezdődött Kanadában, s mára a világ egyik legnagyobb masszázsmedence és úszómedence gyártójává és kereskedőjévé vált. Sikerük záloga a minőségben kompromisszumot nem ismerő termékek, melyek minden elemükben felülmúlják használóik elvárásait. Mint a Jacuzzi Csoport Hydropool márkaképviselete, a Hydropool Hungaria Kft. Magyarországon 20 éve kizárólagos forgalmazója a kanadai szakértelemmel és minőségben gyártott, kategória teremtő Öntisztító masszázs- és úszómedencéknek.

Büszkék arra az ÖNTISZTÍTÓ TECHNOLÓGIÁRA, és az integrált medencefenék porszívóra, amely biztosítja a kiemelkedően tiszta, lebegő és lesüllyedő szennyeződésektől mentes, kristálytiszta vízminőséget, vagy a HŐPAJZS TECHNOLÓGIÁRA, mely garantálja, hogy a medence még a legzordabb teleknek is ellenálljon, továbbá a pezsgőfürdőkben megtalálható TERÁPIÁS MASSZÁZSPROGRAMOKRA, melyek megoldást kínálnak olyan problémákra, mint a stressz, a fejfájás, a hát és lábfájdalom, vagy akár támogatást is nyújthatnak a sportsérülésekből való felépülésben, esetleg az anyagcsere felgyorsításában, így a diétában is. 

A Hydropool a pezsgőfürdőket és úszómedencéket a világ legenergia-takarékosabb medencéinek tervezi. Környezettudatos vállalásával a világ első karbonsemleges masszázs- és úszómedencéit hozta létre, így Ügyfelei részére is lehetővé teszi, hogy az üzemeltetési költségek alacsony szinten tartásával energiát és pénzt takarítsanak meg és ezáltal csökkentsék ökológiai lábnyomukat. 

Fontos számukra, hogy gondosan kiválasztott, legmagasabb minőségű anyagokkal dolgozzanak, garantálva azt a páratlan minőséget, melyre joggal lehetnek büszkék és ezáltal kimagasló vevői elégedettséget biztosítanak a medencetulajdonosok számára nap, mint nap. 

Kiállítói programok és újdonságok

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal