VISSZA

Relax 2000 Árnyékolás­technika

A Relax 2000 s.r.o. 1997 óta működik Szlovákiában, komárnoi gyártóüzemében. Elsősorban az árnyékolástechnikához és a nyílászárókhoz  kapcsolódó saját rendszereihez profilok és alkatrészek  gyártásával, fejlesztésével foglalkozik.  Fő tevékenysége a PVC profilok extrudálása, a műanyag termékek fröccsöntése, az alumínium lamellák görgőzése, az alumínium és a PVC profilok dekorfóliázása, a szúnyoghálók hegesztése és a fém alkatrészek gyártása, továbbá helyszíni mérést, szerelési szolgáltatást is vállal cégek és magánszemélyek részére egyaránt.

Saját tervező részleggel rendelkezik, termékeit több száz viszonteladó forgalmazza a nyugat- és a kelet-európai országokban. Magas minőségű, hosszú élettartamú termékek előállítására törekszik nyugat-európai szintű technológiával. Főbb termékei: redőnyök, szúnyoghálók, zsalugáterek, ablakpárkányok, vertikális árnyékolók, pergolák és bioklímák.

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal