VISSZA

Kertészkedj okosan a Gardena Smart Systemmel!

Kertészkedj okosan a Gardena Smart Systemmel!

A Gardena Smart System egy professzionális megoldás a kerted számára, mely egyetlen rendszerben egyesíti az öntözést, a gyepápolást és még sok minden mást is. Több kényelem és szabadidő, valamint maximális kontroll a kerted ápolásában. Mindegy, hogy a robotfűnyíró, a kerti világítás, az öntözőfejek vagy a talajnedvesség- érzékelő - mindent irányíthatsz a GARDENA smart alkalmazással. Egyetlen alkalmazás a kertápolás bármely területére. Még soha nem volt könnyebb vizet spórolni: a hagyományos rendszerek mindig egy szigorú ütemezés szerint öntöznek, akkor is, ha épp esik. A smart érzékelő viszont figyeli a talajnedvességet, így a növények csak akkor kapnak vizet, ha valóban szükségük van rá.

A smart rendszer tökéletesen a kertedhez állítható. Az okos asszisztens az optimális öntözéshez fontos tényezőket is figyelembe vesz, mint például a kerted talajtípusa, hogy milyen növények milyen elhelyezéssel vannak ott.
 

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!