BACK
WEBSITE
www.bundik.hu

Cégünk az InoxMester-Team Kft. elsősorban rozsdamentes acél, alumínium feldolgozással foglalkozik, ezen belül is leginkább az egyedi igényeket igyekszik kielégíteni, fókuszálva a belsőépítészetben, lakberendezésben felmerülő egyéni elképzelésekre. 2017 tavaszán érlelődött meg a gondolat bennünk, a megrendelői megkeresésekre és igényekre alapozva, hogy létrehozzunk egy saját gyártású termék skálát BUNDIK márka néven, melyben megtalálhatóak lennének a legtöbbször keresett és kereskedelmi forgalomban nem, vagy csak nem megfelelő méretben vagy minőségben kapható termékek. Nálunk lehetőség van egyéni elképzelés és méret szerinti gyártásra is. Termékeink felület kiképzése lehet szálcsiszolt és polírozott felületű. Cégünk egyedülállóan rendelkezik saját csiszoló-polírozó üzemrésszel, melyben a legyártott bútorok és kiegészítők elnyerik végső kinézetüket / felületüket. Több termékünket kombináljuk fával, üveggel, márvánnyal, gránittal, szövettel, bőrrel stb... Ezen munkáink során csak kiváló minőségű alapanyagokat használunk fel és kiválóan képzett alvállalkozókkal dolgozunk együtt. A kiállításon

15 % kedvezményt biztosítunk a látogatók számára termékeink árából, amit 2020.03.27-2020.08.31-ig, e-mailben leadott rendelés esetén használhatnak fel, amit a standunknál kézbe kapott kuponkóddal tudnak igénybe venni.

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo 2019. See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s only outdoor living show.