VISSZA

Garden Life

A Garden Life egy új szintre emeli a kert és az épület kapcsolatát, a tökéletesre törekszenek, kevesebbel nem is érik be. Termékeik között csak a legjobb minőségű kerti bútorokat találja meg, melyek neves gyártók, szenvedélyes tervezők, innovátorok munkái. Ha Önnek csak a legjobb elég, a Garden Life megadja azt! Az idei Garden Expo 13-as standján a Brustor Magyarország társkiállítójaként várják az érdeklődőket 60m2-es területen, ahol nyereményjáték és grill bemutató mellett, jelentős kedvezményeket kínálnak a nyári időszakra készülő és a standjukra látogatóknak.

A Garden Life termékei között mindent megtalál, ami a kényelmes és meghitt kerti pillanatokhoz szükséges. Legyen szó, lazításról a medence partján egy remek napozóágyban vagy egy kerti ülőgarnitúrában. Persze, minden kerti parti legjobb része a közös sütés-főzés, így a finom falatokat is élvezhetik a Garden Life kerti étkezőiben. Természetesen a sütés mellé dukál egy igazi kerti grill is, mely megadja az ételeknek azt a felülmúlhatatlan ízt. A Garden Life tudja mi kell egy tökéletes kerti élményhez: kényelem, minőség, esztétika.

Kiállítói programok és újdonságok

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!