VISSZA
WEBOLDAL
www.kika.hu

A kika áruházakban a kerti szezon minden tavasszal különleges, az egyik legszélesebb választék található itt kerti bútorokból és kiegészítőkből. Az erkélyekre való kisebb helyet foglaló balkon-szetteken kívül hatalmas a kínálat a nagyobb teraszokra, kertekbe való, nappali bútorhoz hasonló kerti garnitúrákból és különleges formájú függő- és nyugágyakból.

A bútorok és textíliák egyre strapabíróbbak, a gyártási technológiáknak köszönhetően az anyagok egyre tovább bírják az időjárás viszontagságait. A formavilág is egyre igényesebb  – némely kerti bútor igazi design darab. Kaphatók olyan klasszikus, természet-ihlette műrattan bútorok, amelyek a folyamatos fejlődésnek köszönhetően szinte a megszólalásig hasonlítanak valódi társaikra.

A kifejezetten kertbe és erkélyre való szőnyegeken és kültéri lámpákon kívül egyre több és látványos a kültérre szánt  dekorációs tárgy,  kerti figura és stílusos kaspó. A Gardenexpón kiállított kerti összeállítások kedvezőbb “Gardenexpo áron” vásárolhatók meg a kika standon.

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!