VISSZA

Teraszok.hu

WEBOLDAL
www.teraszok.hu
ITT TALÁLOD
19a

Cégünk több mint 20 éves szakmai tapasztalattal, a németországi LEWENS és az olaszországi GIBUS gyártók hazai forgalmazójaként kimagasló minőségű teraszrendszerek építésével és árnyékolástechnikai megoldásokkal várja leendő ügyfeleit! Termékpalettánkban a motoros napellenzőktől és pergoláktól kezdve, a praktikus üvegtetőkön és oldalzárásokon keresztül a legkorszerűbb bioclimatic pergoláig minden megtalálható, azért hogy egyedi, minőségi és esztétikailag változatos megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek!

A GardenEXPO-n felállított bemutatóstandunkon megtalálhatóak lesznek 4 évszakban használható slágertermékeink, amelyeket egyaránt a könnyű kezelhetőség, időtálló minőség és elegancia jellemez.

Amennyiben érdeklik a legújabb árnyékolástechnikai megoldások, esetleg ötleteket keres terasza kialakításához mindenképpen látogasson el a 19a standhoz és keresse a Teraszok.hu-t!

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!