VISSZA

Prémium Viastein térkövek egyedi felületkezeléssel!

Prémium Viastein térkövek egyedi felületkezeléssel!

Gyöngyszórt, nemesített vagy roppantott? Az egyedülálló VIA+ felületkezeléssel ellátott Viastein térkövek új távlatokat nyitnak a kertépítésben. A speciális CleanProtect impregnálási eljáráson átesett, nemesacél golyókkal szórt térkövek ellenállóbbak a szennyeződésekkel és az időjárás viszontagságaival szemben. A nemesített térkövek a CleanProtect eljárás mellett kíméletes gyémántkefés simítással nyerik el különleges, antikolt hatású felületüket. A VIA+ nemesített felület a klasszikus szempontoknak és a modern kor követelményeinek is tökéletesen megfelel. Akárcsak a VIA+ roppantott termékek. A letisztult élképzéssel ellátott, mindkét oldalukon hasított falazóblokkok és terméskövek a legkorszerűbb kertnek is antik hatást kölcsönöznek.

A Viastein termékpalettájából a terméskő megjelenésű Almada Strukturált térkövek, a patinás Vieto Mistro burkolatok, az elegáns Grando lapok, az exkluzív Folio Fino teraszburkoló lapok és a Mattone Tres falazóblokkok is rendelhetők VIA+ felületkezeléssel.

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!