BACK

Concrate Style

A Concrate Style Kft. egyedülálló, 10 év tapasztalattal rendelkezik a designbeton gyártás területén. Különleges kültéri és beltéri termékei között, egyedi méretű virágládák, kerti tipegők, falburkolatok és betonszaniterek egyformán megtalálhatóak. Idei újdonság a kültéri konyha, a faszenes grillsütők illetve a gázos barbecue berendezések széles választéka!

A Concrate Style által fejlesztett kültéri konyha a legapróbb részletekig átgondolt, kifinomult dizájnnal rendelkező, időjárásálló technológiával készült a kerti sütögetés kedvelőinek. A bárpulttal is kiegészíthető szabadtéri struktúra nem csupán a sütés és a grillezés helyszíne, hanem a családi és baráti összejövetelek központi színtere lesz a kertben vagy a teraszon! 

A saját tervezésű, gondozásmentes, multifunkciós kerti házaik, gazdag méret -, és színválasztékban kerülnek kivitelezésre a modern dizájn szerelmeseinek. Letisztult formaviláguk révén könnyen illeszkednek az épített és az organikus környezethez egyaránt.

A legfrissebb kínálatukban faszenes és gázos kivitelű sütők is megtalálhatóak!

"Akár kezdő, akár profi vagy; a beépíthető -, szabadon álló-, vagy kocsis kivitelű termékeinkben nem fogsz csalódni! Egy tradícionális, japán kamadora vágysz? Válaszd a Yakinukut! Ha megrögzött barbecue rajongó vagy, akkor neked ajánljuk az ausztrál  BeefEater prémium sütőit, míg az olasz formatervezés szerelmeseinek a Planet BBQ minimalista kültéri sütőit javasoljuk a legjobb sütési élmény és a kiváló esztétikai megjelenés érdekében."

Fedezd fel a látszóbeton kerti elemek és a szabadtéri grillezés új dimenzióját!

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

fal