BACK

ContiGrass

Egy magyar mérnök testvérpár 2020 tavaszán vágott bele az általuk szabadalmaztatott ContiGrass gyártásába és értékesítésébe. Meglátásuk szerint bármit lehet szépen füvesíteni, puha műfűvel kerteket, teraszokat, erős, rövidszálú műfűvel sportterületeket, ContiGrass-szal pedig parkolókat lehet tartósan zölddé alakítani.

A műfűértékesítésben egyedülállók azzal a megoldásukkal, hogy a hagyományos felhasználások mellett a parkolók, kocsibeállók gyeprácsburkolatainak füvesítésére is vállalkoznak. Műanyag talapzatra rögzített műfüves elem segítségével egyszerű módon készíthetünk üdezöld felületet. A ContiGrass-szal nemcsak a kert, hanem a parkolók esztétikáját is emeli a kiváló minőségű műfű.

A műfű esztétikus és gazdaságos megoldás minden háztartás elvárásaihoz. Akár sportolásra alkalmas teherbíró füvet igényel a kert, akár pihenéshez való tartósan puha gyepet szeretnénk telepíteni, és akkor is, ha csak növelni szeretnénk a kert eleganciáját. A műfű minden esetben tökéletes kiegészítése a kertnek.

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

fal