BACK

Garden Life

A Garden Life prémium kategóriás kerti bútorokat és kültéri kiegészítőket kínál az igényes vásárlók számára. Az idei évben 2 helyszínen, összesen 200 m²-en találkozhatnak a Garden Life bútoraival a látogatók. Különlegességgel is készülnek: partnerük, a Brustor standján a legújabb ‘B250 XL’ hófehér pergola méltó környezetében bemutatják az exkluzív megjelenésű Pininfarina ‘Onda’ garnitúrát, amelyet sokan megcsodálnak majd, hiszen lélegzetelállítóan szép látvány.

Nemcsak kerti bútorokat, hanem prémium minőségű kerti kiegészítőket is felvonultatnak: a LIFE és a verhetetlen ár-érték arányú GYMS bútor márkák mellett a stílusos kiegészítők – terasz térelválasztók, dizájn égésterek és terasz dekordekorációk is kint lesznek a kiállításon. A Garden Expón extra kedvezménnyel vásárolhatók és rendelhetők meg a Garden Life termékek, kiemelten az ott kiállított kiszerelésben a Higold ‘Emoti’, a ‘New York’ valamint a LIFE ‘Passion’ garnitúrák a készlet erejéig.

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

fal