BACK

Gino Spa

A Gino Spa egyedülálló luxust és kényelmet kínál, amelyet a legújabb technológiai fejlesztések és exkluzív design elemek tesznek teljessé. A prémium jakuzzik magas minőségű, személyre szabott megoldásokat kínálnak, hogy mindenki megtalálhassa az ideális pezsgőfürdőt otthonába vagy vállalkozásához.

Az innovatív újítások, mint az új WPC oldalburkolatok és a Smellofire, garantálják, hogy a Gino Spa jakuzzik a luxus és kényelem új szintjét képviseljék.

A cég széles tapasztalattal rendelkezik az amerikai jakuzzik terén, mivel több mint 200 különböző modellt importálnak. Ennek inspirációjára kezdték el a prémium minőségű Gino Spa jakuzzik magyar gyártását és értékesítését. Termékeik magas színvonalúak, megfelelve az amerikai szabványoknak, és az innovatív gyártási módszereinknek köszönhetően a Gino Spa Kft. már ma az ország leginnovatívabb jakuzzi gyártó vállalataként ismert.

Fedezd fel a Gino Spa-t, és hozd létre otthonodban az exkluzív kikapcsolódás és pihenés szigetét!

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

fal