BACK

Az IDdesign segít megtalálni személyes stílusát!

Az IDdesign Dániában az egyik piacvezető lakberendezési áruházlánc. Olyan otthonokat hoz létre, amelyben mindenki különlegesnek érezheti magát, ahol a barátok szívesen jönnek látogatóba. A Váci Corner-ben és a MaxCity-ben található bemutatótermekben számos, design bútorokkal teljesen berendezett enteriőrt alakítottak ki, hogy elhozzák Önnek Magyarországra a legfrissebb trendeket, emellett személyes tanácsadással is segítik a választást.

A cég több mint 30 design márkát forgalmaz. A teljes kínálatban prémium minőségű étkező, nappali, hálószoba, iroda és kültéri bútorok egyaránt megtalálhatóak. Emellett rengeteg dekoráció és lakberendezési kiegészítő teszi teljessé a választékot.

Az IDdesign 2022 kültéri kollekciójának különleges kerti bútoraival, exkluzív megjelenést varázsolhat a kertjébe, teraszára vagy erkélyére. Széles választékban találhat asztalokat, székeket, kanapékat, foteleket, napágyakat és egyéb kiegészítőket is. Játsszon a színekkel és válogassa össze a legjobban harmonizáló bútordarabokat otthonába!

 

 

Kiállítói programok és újdonságok

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

fal