BACK

NanoHouse

Szauna, dolgozószoba a kertben, jógatér vagy búvóhely: megérkeztek a minőségi időtöltés új helyszínei a természet és design szerelmeseinek. A NanoHouse megmutatja, hogyan lehet a rendelkezésünkre álló teret minőségi élményhelyszínné alakítani. Az elmúlt években egyre tudatosabban fordulunk hétköznapi életünk során a fenntartható megoldások felé. A környezettudatos szemlélet térhódítása egyre erőteljesebben jelen van az építészetben, miközben a bensőnkben dolgozó kód intenzíven táplálja a vágyat, ami oda hajt bennünket, ahonnan jöttünk: vissza a természetbe!

Disconnect to Connect. ÖÖD Tükörházak. Az ÖÖD nanoházai beleolvadnak a környezetbe, legyen az egy zsúfolt városi tér, vagy akár az erdő sűrűje. A prémium tükörház-koncepció megalkotója egy észtországi startup, míg a házak kizárólagos magyarországi forgalmazója, a NanoHouse a GardenExpón mutatkozik be elsőként. NanoHouse. Tér, élmény fenntarthatóan.

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

fal