BACK

Robotfűnyíró Centrum

A robotfűnyírás az elmúlt években olyan kiemelt téma lett életünkben, mely megkövetelte, hogy teljesen külön üzletágként, kiemelt figyelemmel tekintsünk rá. A Robotfűnyíró Centrum amellett, hogy az ország legnagyobb Husqvarna Automower robotfűnyíró kereskedője, a dán Auto-Mow márka kizárólagos hazai képviselete is, akik prémium minőségű, mégis rendkívül attraktív ár-érték arányú kiegészítőket kínálnak robotfűnyírókhoz.

Alapvetően fontos számukra a teljeskörű szolgáltatás biztosítása, ezért az első gondolattól segítenek a kert felmérésében, a megfelelő gép kiválasztásában, majd a telepítésben, és később a robotok téli tárolásában, az esetleges javításban is. A Robotfűnyíró Centrumnál abban hisznek, hogy célravezető minden új technológia megjelenésekor az elsők között lenni, hiszen csak így lehetnek a legjobbak, csak így tudják ügyfeleik igényeit maximálisan, a legújabb, legkorszerűbb eszközökkel, profin kielégíteni.

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

fal