BACK

A Titina Kft 1996-ban, azaz 27 éve alakult. Fő profiljuk a kertépítés és a kertgondozás.  Az évek folyamán kertek, automata öntözőrendszerek és a hozzájuk szorosan tartozó burkolatok komplett tervezése, építési munkálatainak kivitelezése, gondozása vált fő tevékenységükké. Alkalmazottjaik fiatal ambiciózus kertészmérnökök, tájépítészek, a kertet és a zöldet szerető emberekből áll, akik hivatásukként a természet megóvását és alakítását tartják a legfontosabb feladatuknak.

Az elmúlt közel 30 évben az alapító tagok, vezetők, a hazai kertépítési, tervezési, kert és parkgondozási tevékenység minden szegmensében részt vettek. Vezetésük alatt középületek, irodaházak, sportlétesítmények, magánkertek, gyárak kertjei, zöldfelületei épültek meg a megrendelők legnagyobb megelégedésére.

Közel 8 éve egy új szegmensben is részt vesznek, növénydekorációk készítésével és saját, a telephelyeiken nevelt növények bérbe adásával is foglalkoznak. 

Többek között a Market Építő Zrt-vel, a Magyar Építő Zrt-vel, SADE Magyarország Kft-vel állnak kapcsolatban. Az évek folyamán igen erős versenytársakat maguk mögé utasítva nyerték meg Kecskeméti Mercedes Gyár kertészeti munkáinak kivitelezését, a Miskolci Takata gyár kertészeti munkáinak kivitelezését, az OTP M12 Új Irodaháznak teljes körű kertészeti munkálatainak kivitelezését és zöldfelület rendezését, mely a 2020-as év legnagyobb közép Európai ingatlan beruházása volt.

Régóta hagyomány, hogy minden évben részt vesznek kiállítóként az ország legnagyobb kertészeti kiállításán a GardenExpon. Ilyenkor lehetőségük nyílik a cég bemutatására és a korábban elért sikereiknek ismertetésére.

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

fal