BACK

Újkutyaház

Téli gondoskodás kedvencének? Íme, a fűthető és okos kutyaház!

Kutyabarátok figyelem! Nem kell többé aggódnotok a hideg és a fagy miatt. Kis kedvencetek a finom meleg mellett akár a legnagyobb kényelmet élvezheti. Tervezd meg házőrződ házát, a kivitelezést pedig bízd az Újkutyaházra! Te megálmodod, Mi megvalósítjuk!

Az Újkutyaház minden ebtartó álmát valóra váltja. A kutyaházakat teljes mértékben a megrendelő elképzelései szerint készítjük el, így lehetőség van arra, hogy harmonizáljon a meglévő főépület színével, stílusával. Érdemes végiggondolni, hogy milyen kiegészítőkre lehet szükségünk, hiszen sok extra mellett kérhető plusz szigeteléssel, hőfüggönnyel, matraccal, de még panoráma ablakkal is a kíváncsi kutyák vagy gazdik részére. 

Mindemellett szabályozhatjuk is kutyáink lakhelyének hőmérsékletét, sőt okos házak esetében telefonos applikáción keresztül vezérelhetjük. Nem kell többé aggódnunk a befagyott víz, vagy étel miatt sem, mert a házakat akár külön edénymelegítővel is rendelhetjük. Természetesen két férőhelyes ház is van, sőt még teraszos is! Ne feledd, a kutyádnak is kijár a legjobb, hiszen mégiscsak ő a legjobb barátod!

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

fal