BACK

A Welltek Kft. kiemelkedő minőségű medencék kivitelezésével vált ismertté.

Figyelve az ügyfelek igényét, kizárólagos forgalmazójává vált a piacon egyedülálló, felső kategóriás COVERSEAL medencefedésnek.

A Coverseal márka abból a célból született, hogy egy esztétikus és hatékony megoldást nyújtson egy igényes ügyfélkör számára. A teljesen egyedülálló technológia lehetővé teszi, hogy 1 perc alatt lezárja medencéjét. Lezárt állapotban m2-ként 150 kg-val terhelhető, így teljesen gyermek és állatbarát. A fólia fedés minden körülmények között tökéletesen feszes marad, a membrán megakadályozza, hogy a levelek a medencébe essenek. Jelentősen csökkenti a fotoszintézist, és ennek következtében az algák felhalmozódását is. A medence pH-mutatói így stabilabbak maradnak, miközben jelentősen csökkentik a kémiai vízkezelő termékek használatát. 3 féle kivitelben rendelhető: kézi, félautomata és automata. 12 m széles és 16 m hosszban is elérhető, ajánlott azokra a medencékre is , melyekre a hagyományos fedést nem tudják telepíteni.
 

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

fal