BACK

Hívogató szépségű gyepszőnyeg? Ismerd meg a Barenbrug természetes innovációit!

Hívogató szépségű gyepszőnyeg? Ismerd meg a Barenbrug természetes innovációit!

Hívogató szépségű fűre van szüksége városa parkjában vagy éppen az otthonát körülölelő kertben? Strapabíró gyepszőnyeget szeretne izgalmas sporteseményekhez? Mindenben tudunk segíteni. A jól ismert Barenbrug innovációk, azaz nevezetesen az RPR regenerálódó angol perje, a Mow Saver, a Water Saver, az SOS Super Over Seeding és a Yellow Jacket fűmag bevonat. Ezek mind olyan fejlesztések, amelyek bizonyítottan beválnak.

 

Bar Power RPR

Rendkívül erős, megújuló pázsit!

Az RPR egy legyökerező oldalhajtásokkal rendelkező, rendkívül erős, megújuló angol perje. Az RPR az első olyan angol perje, amely ezeket a tulajdonságokat mutatja. Ennek eredményeként egy strapabíró, de egyben esztétikus pázsitot eredményez. Az RPR a sportgyepek alapja.

Mow Saver

Kevesebb fűnyírás, kevesebb nyesedék!

A Mow Saver fűmagkeverék sikerének a titka az alacsony növésű füvekben rejlik. Robot fűnyírók, illetve mulcsozó nyírás esetén is előnyös választás. Mérsékelt növekedésű, alacsonyra növő pázsitot ad, így kevesebb nyesedék keletkezik.

Water Saver

Győzze le az aszályt szárazságtűrő füvekkel!

A hosszú ideig tartó száraz időszakok komoly károsodást okozhatnak a pázsitokban. A Water Saver-rel mindez megelőzhető. Míg más füvek a kiszáradás jeleit mutatják, addig a Water Saver zöld marad.

 

Shadow

Gyönyörű dús pázsit, árnyékos és napos területeken is!

Különleges tervezésű fűmagkeverék, erősen árnyéktűrő füvekkel. Ez az összeállítás jól teljesít árnyékos, félárnyékos és napos területeken is.

SOS - Super Over Seeding

Gyors megoldás pázsitja felújításához

Egész évben használható, felújító fűmagkeverék, amely rendkívül gyors csírázású és fejlődésű, akár 4 °C talajhőmérséklet esetén is. Az SOS-el végzett felülvetést követően pázsitja ismét úgy néz majd ki, mintha új lenne.

Register
to win

Register for a chance to take home some of our valuable prizes!

VIEW
Registerto win
fal