BACK

Mi megtervezzük öntözőrendszerét, Ön megépíti!

Mi megtervezzük öntözőrendszerét, Ön megépíti!

Az új csináld magad mozgalmunk keretében lehetőséget adunk ügyfeleinknek kedvező áron elérhető saját kivitelezésű automata öntözőrendszerek építésére, e folyamat során végig támogatást nyújtunk. Mi megtervezzük, Ön megépíti!

A legjobb ár/érték arányú alkatrészeket kínáljuk, úgy hisszük, hogy mert valami jó minőségű, nem kell, hogy drága is legyen. Hosszú évek tapasztalatai alapján raktuk össze a termékpalettánkat a Csináld Magad rendszerünkhöz.

Megspórolhatja a szakember munkadíjat, hisz ezt Ön telepíti! Az öntözőrendszer telepítési díja 2022-ben a bruttó anyagár 50-70%-a volt.

Megspórolhatja a tervezés díjat, ezt mi csináljuk, díjmentesen!

Szinte bárki össze tudja szerelni, az elektromos kötéseket egyszerűen, csak össze kell dugni! A vizes kötések nagy része hollanderes, csak össze kell csavarni. A rendszer legbonyolultabb részét előre összeszereljük Önnek! A vezérlő beállítása nagyon egyszerű! Így már szinte nincs mit elrontani, ha kérdése van, segítünk!

Útmutatóink lépésről- lépésre bemutatják, hogy mit kell tennie. Kollégáink végig rendelkezésére állnak a folyamat elejétől a végéig. Lehetőséget biztosítunk személyes konzultációra is.

Register
to win

Register for a chance to take home some of our valuable prizes!

VIEW
Registerto win
fal