BACK

Wellis prémium kertibútor kollekció - a minőség szerelmeseinek!

Wellis prémium kertibútor kollekció - a minőség szerelmeseinek!

A Wellis a GardenExpón a kültéri pihenésre helyezi a hangsúlyt, számtalan kerti bútorral készülnek: 


Supreme termékcsalád - Ha valóban a prémium érzésre vágyik!
Különleges fekete alumínium vázszerkezet és kültéri szőtt fonástechnika az egyedülálló megjelenés jegyében! Az egyedi kültéri párnákkal rendelkező Wellis Supreme lounge szett könnyen csábításba ejti majd Önt is egy kellemes relaxációra a szabadban!

A Wellis Aspero egyedülálló designjáról és tekintélyt parancsoló kinézetéről ismert. Az ülésszövet kényelmet szolgáló hevederekkel ellátva letisztultságot közvetít, míg a hullámosított stílusú párnákkal a teljes kollekciót tökéletes kerti bútor kombinációvá varázsolja. A modern társalgó tökéletes eleme lesz otthonának, miközben elegendő helyet biztosít egy baráti társaság kellemes időtöltéséhez, hogy együtt élvezhessék a szabad levegőt és a könnyed beszélgetéseket!

Wellis Amor lounge szettünket vastag kárpitborítása és párnái teszik az egyik legkényelmesebb modellükké. Az ülőgarnitúra két végén kialakított természetes faborítású elemek praktikus lerakóasztalként szolgálnak kiegészítőink és finom nyári hűsítőink tárolására. Amor szettük az Ön otthonában is páratlan látványt nyújt majd!

Wellis Chill a nyugtató relaxációért! Napozóágyuk szemet gyönyörködtető kötélszövéses designja és fekete alumínium vázszerkezete egyszerre hozzák el otthonába a trendi és a praktikusság jegyeit és azok ötvözeteit!

Wellis Sky terméküket látva valóban az égi gyönyörködtetést érezhetjük majd otthonunkban. Időnként kimondottan jól tud esni, ha eltávolodunk a nyüzsgés zsúfolt világából és élvezzük a szép időt egy pohár bor és egy kellemes olvasmány társaságában. Baráti vagy családi összejövetel? Sky termékcsaláduk az egész társaság számára elegendő helyet nyújt majd!

Register
to win

Register for a chance to take home some of our valuable prizes!

VIEW
Registerto win
fal