BACK

A SpaTrend újdonsága az otthoni kemencék csúcsa: az Alfa Forni!

A SpaTrend újdonsága az otthoni kemencék csúcsa: az Alfa Forni!

A SpaTrend kínálatának újdonságai, az acélból készült olasz Alfa Forni kemencék kis helyigényű, mobil változatban készülnek, görgőkkel mozgathatók a teraszon, a kertben. Az Alfa Forni kemencék sokféle méretben, gázüzemű, fatüzelésű és vegyes tüzelésű változatban is elérhetők a SpaTrend kínálatában. A gáztüzelésű kemence változatok csatlakoztathatók vezetékes gázhoz, vagy PB-gázpalackhoz, illetve beltéri használatra is alkalmasak a füst elvezetésének lehetővé tételével.
Az Alfa Forni a hagyományos kemencék lassú felfűtésének problémájára megoldást kínál, mert a szabadalmaztatott technológia miatt a felfűtési idő 20-30 percre rövidül. Mivel nagyon magas hőmérsékletre is felfűthetők, az Alfa sütők különösen alkalmasak nápolyi pizza sütésére, ami körülbelül egy perc alatt 450 °C -on el is készülhet, de alacsonyabb hőmérsékleten szinte bármilyen étel elkészíthető bennük, kenyér, húst, hal, zöldségek, raguk, egytálételek egyaránt.

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

fal