BACK

Csapadékvízkezelő - rendszerek

Csapadékvízkezelő - rendszerek

A MűfűPont a forradalmian új csapadékvízkezelő-rendszer kínálattal várja az érdeklődőket a Gardenexpón. A MűfűPont standjában szerepet kapnak a szalagdrén rendszerek, amelyek csapadékvíz elvezetésre alkalmasak épületek, kertek, élő- és műfüves területek és burkolt felületek esetében. (Multi-Flow, A.T.E. flatdrain, flattex)

A MűfűPont megoldáskánt kínál kőmentesen fektethető rendszereket, amelyek az épületek körüli vízelvezetésre alkalmasak. Gyors, egyszerű a telepítése/kivitelezése, akár DIY (Do It Yourself) módszerrel is telepíthető. (A.T.E. Batifibre)

A repertoárban szerepelnek a szikkasztómedencék és víztározók, amelyek kis súlyúak és nagy teherbírásúak. A leggyorsabban és legolcsóbban telepíthető megoldások családi házak, kertek, lakóparkok és ipari beruházások esetén. (Nidaplast EP, AZ-Box)

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

fal