BACK

Colas Északkő

 A Colas Északkő hazánk piacvezető vulkanikus bányászati cége. Fő tevékenysége az andezit termékek előállítása és forgalmazása az építőipar részére. Emellett a 100%-ban természetes Bodrogkeresztúri Riolittufa gyártója is a Colas Északkő. A cég hisz abban, hogy a termőföld és a különböző kultúrák egészsége az egyik legfontosabb érték az ember számára, amiért tenni kell. A mezőgazdaság és a kertészet számos területén bizonyított már a riolittufa.

Ismerje meg ön is ezt a kiváló anyagot!

Miben segíthet a riolittufa az Ön kertjében?

  • Talajszerkezet javítása

  • Talajkémhatás stabilizálás

  • Vízmegtartás, vízmegkötés

  • 5-10% hozamnövekedés

  • Természetes ásványi anyag

A riolittufa tulajdonképpen a vulkáni hamu lerakódása, melynek őrlésével, egy jól alkalmazható talajjavító anyagot kapunk. A Bodrogkeresztúri Riolittufa a talaj felső rétegében bedolgozva a növény és a vetéstechnológia igényeihez mérten, elősegíti a gyors kelést és kezdeti fejlődést. A riolittufával megfelelően kezelt területen a magágy kiszáradása elkerülhető. További alkalmazási lehetőségei közt érdemes megemlíteni, hogy eredményesen alkalmazható állattartási hulladékkezelésre, szervestrágya kezelésére, víztisztításra, komposztáláshoz, alomanyagként a padozatra terítve, kertépítésre, növényvédőszer- és műtrágyagyártásra hordozóanyagként.

Minden termék rendelkezik NÉBIH engedéllyel és Biokultúra tanúsítvánnyal, ezért biogazdálkodásban, ökológiai gazdálkodásban is használható. 

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

fal