VISSZA

Colas Északkő

 A Colas Északkő hazánk piacvezető vulkanikus bányászati cége. Fő tevékenysége az andezit termékek előállítása és forgalmazása az építőipar részére. Emellett a 100%-ban természetes Bodrogkeresztúri Riolittufa gyártója is a Colas Északkő. A cég hisz abban, hogy a termőföld és a különböző kultúrák egészsége az egyik legfontosabb érték az ember számára, amiért tenni kell. A mezőgazdaság és a kertészet számos területén bizonyított már a riolittufa.

Ismerje meg ön is ezt a kiváló anyagot!

Miben segíthet a riolittufa az Ön kertjében?

  • Talajszerkezet javítása

  • Talajkémhatás stabilizálás

  • Vízmegtartás, vízmegkötés

  • 5-10% hozamnövekedés

  • Természetes ásványi anyag

A riolittufa tulajdonképpen a vulkáni hamu lerakódása, melynek őrlésével, egy jól alkalmazható talajjavító anyagot kapunk. A Bodrogkeresztúri Riolittufa a talaj felső rétegében bedolgozva a növény és a vetéstechnológia igényeihez mérten, elősegíti a gyors kelést és kezdeti fejlődést. A riolittufával megfelelően kezelt területen a magágy kiszáradása elkerülhető. További alkalmazási lehetőségei közt érdemes megemlíteni, hogy eredményesen alkalmazható állattartási hulladékkezelésre, szervestrágya kezelésére, víztisztításra, komposztáláshoz, alomanyagként a padozatra terítve, kertépítésre, növényvédőszer- és műtrágyagyártásra hordozóanyagként.

Minden termék rendelkezik NÉBIH engedéllyel és Biokultúra tanúsítvánnyal, ezért biogazdálkodásban, ökológiai gazdálkodásban is használható. 

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal