Jegyek

Jegyek

Belépőjegyek online ezen a linken személyesen az Interticket országos hálózatának partnerirodáiban, valamint a Budapest Aréna Jegypénztárában vásárolhatók. A Budapest Aréna Jegypénztára csak rendezvénynapokon tart nyitva! 

Kedvezményes árú diák- és nyugdíjas jegy csak a Budapest Aréna Jegypénztárában és az Interticket partnerirodáiban vásárolható érvényes diák- vagy nyugdíjas igazolvány bemutatásával. A belépőjegy egyszeri belépésre jogosít, és tartalmazza az Áfa összegét. Ha a jegyvásárlás során bármilyen problémát tapasztalna, vagy kérdése lenne, az Interticket ezen a linken található elérhetőségein tudja ezt jelezni. 

A belépés 6 éves korig ingyenes.

A belépőjegyek ára levásárolható az Oázis Kertészetekben az alábbiak szerint:

  • A felnőtt jegy, a diák- és nyugdíjas jegy, valamint a tiszteletjegy kuponértéke 5.000 Ft, amely legalább 25.000 Ft összegű vásárlás esetén használható fel. 
  • A családi jegy értéke 10.500 Ft, amely legalább 50.000 Ft összegű vásárlás esetén használható fel.

A levásárlás pontos feltételei:

A belépőjegy 2024. március 22. és április 14. között használható fel kedvezményként bármelyik Oázis áruházban. Más akcióval nem vonható össze, akciós árú termékre nem váltható be, és vásárlásonként egy darab jegy használható fel. Beváltáskor a GardenExpóra váltott belépőjegy vagy online jegy nyomtatott példányát kérjük, hogy adja le a pénztárban!

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 3 % + 400 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. Kényelmi díj online jegyvásárlás esetén, valamint az Interticket országos hálózatában történő személyes vásárlás esetén kerül felszámításra. 

A Budapest Aréna Jegypénztárában történő helyszíni vásárlás esetén nincs kényelmi díj, és itt nem csak a GardenExpo ideje alatt, hanem elővételben is lehet jegyet vásárolni, de kizárólag eseménynapon - amikor van valamilyen rendezvény az Arénában. Ilyenkor az adott rendezvényhez kapcsolódó kapunyitás előtt egy órával nyit és a kezdési időpont után 15 perccel zár a Jegypénztár (Ez csak az elővételre vonatkozik, a GardenExpo ideje alatt a Jegypénztár mindhárom nap 9:30-17:30-ig tart nyitva.)

TELJES ÁRÚ JEGY
Felnőtt jegy
ELŐVÉTELBEN
4 000 Ft
Március 28-tól
5 000 Ft
VÁSÁRLÁS
Kedvezményes jegy
Diák vagy nyugdíjas részére.
ELŐVÉTELBEN
2 700 Ft
Március 28-tól
3 500 Ft
CSALÁDI JEGY
2 felnőtt és maximum 3 gyerek (maximum 18 éves korig) részére. A belépés 6 éves korig ingyenes.
ELŐVÉTELBEN
9 000 Ft
Március 28-tól
10 500 Ft
VÁSÁRLÁS

Regisztrálj ÉS NYERJ!

Regisztrálj, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!

MEGNÉZEM
Regisztrálj ÉS NYERJ!
fal