Rólunk

Rólunk

A GardenExpón a legújabb kerti trendek és megoldások elevenednek meg, immár 16 éve! A kertépítéshez szükséges eszközök mellett kerti bútorok, árnyékolók, kerti gépek és szerszámok, grillek, kültéri világítás, medencék, szaunák, öntözéstechnika és inspirációban gazdag bemutatókertek várnak tavasszal a Budapest Arénában.

A GardenExpo egy tető alá hozza a kertek szakértőit és a legmodernebb megoldásokat kínáló márkákat, hogy a háromnapos esemény ideje alatt egy feledhetetlen élménnyel ajándékozzon meg. Ha építkezés vagy felújítás előtt állsz, szeretnéd saját kertedben megélni a legszebb pillanatokat, vagy csak szenvedélyes kertimádóként kutatod a legjobb trükköket és tanácsokat, itt a helyed!

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

Kövess minket!

A kertednek ezer arca lehet, rajtad múlik, mit hozol ki belőle! A nyugalom szigeteként kiengedheted a gőzt egy fárasztó nap után, fergeteges kerti sütögetéseket rendezhetsz vagy éppen meghitt családi pillanatok színterévé teheted egy kis odafigyeléssel és gondoskodással.

Itt feltérképezheted a kerti életmód márkák legjavát, kipróbálhatod a legújabb termékeket és elmerülhetsz a legfrissebb trendekben, az ingyenes tanácsadások alkalmával pedig szakszerű válaszokat kaphatsz kérdéseidre. Töltsd meg élettel a kerted 2022. március 25-27. között a Budapest Arénában!

ISMERD MEG KIÁLLÍTÓINKAT!

A GardenExpón minden évben a kültéri életmód legnevesebb képviselői vesznek részt, hogy elhozzanak számodra mindent, amire a tökéletes kerti percekhez szükséged lehet!

KIÁLLÍTÓK

Regisztrálj ÉS NYERJ!

Regisztrálj, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!

MEGNÉZEM
Regisztrálj ÉS NYERJ!
fal