Programok

Idén is változatos programok várnak a GardenExpón! A Semmelrock színpadon tapasztalt szakemberektől lesheted el a kertberendezés és kertészkedés fortélyait, a standokon pedig kiállítóink jóvoltából ismerhetsz meg praktikus kertépítési és -gondozási fogásokat. A programok folyamatosan bővülnek, ezért érdemes pár naponta visszanézni erre az oldalra!

 

STANDPROGRAMOK

SZÍNPADI PROGRAMOK
Semmelrockk logo
Péntek
Március 24.
Szombat
Március 25.
Vasárnap
Március 26.
Péntek
Színpad Március 24
Szombat
Színpad Március 25
10:30 - 11:00
Így lesz egész évben csodálatos a kert! Kertépítési- és tervezési tippek és fortélyok, amire érdemes odafigyelni egy új kert kialakításánál. V. Topor Erika előadása
11:00 - 11:30
Tokajban felfedezett gombákkal a növényünk védelméért! Dr. Kovács Csilla a Debreceni Egyetem, AKIT Újfehértói Kutatóintézet, Danuba Kft. tudományos főmunkatársának előadása
12:00 - 12:45
Muskátlikeksz? Csalántorta? Hogyan használjuk kreatívan kertünk növényeit? Nagy Z. Róbert kertészmérnök előadása, a Kertbarát Magazin támogatásával
12:45 - 13:30
Tavaszi megújulás természetes alapanyagokkal. Munkácsi Brigitta ad betekintést a természetes, akár kertünkben is megtalálható alapanyagok saját készítésű, környezetbarát felhasználásához.
13:30 - 14:15
A fenntarthatóság és környezetünk védelmének kialakítása, bevezetése az életünkbe Csalár Bence: A fenntartható divat kézikönyve című könyv szerzőjével.
14:30 - 15:00
Beszélgetés és nyereménysorsolás Mányoki Attila nyíltvízi hosszútávúszónkkal, a Hydropool Öntisztító Masszázs- és Úszómedencék támogatásával.
15:00 - 15:45
Szövetségben a természettel. McMenemy Márk előadása az ökologikus kertészkedés fortélyairól.
15:45 - 16:15
Változatosság a Semmelrocktól! Rózsa Anna kerttervező előadása
16:15 - 17:00
Mindent a levenduláról- Beh Mariann kertészmérnök és Tóth József tolmácsolásában tudhatunk meg számos érdekes és hasznos dolgot a levenduláról.
Vasárnap
Színpad Március 26

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal