BACK

EcoFlow

Áram bárhol, bármikor? Az EcoFlow-val lehetséges! 

Ismerje meg az EcoFlow egyre népszerűbb termékkínálatát, amelyben napelem panelek, napelemkollektorok és különböző hordozható erőművek is találhatóak.

A hordozható elektromos erőművek stabil áramforrást biztosítanak, a létrehozásukkor pedig  olyan készülékek megalkotása volt a cél, amelyek lehetővé teszik a kényelmes “off-grid” életet, valamint stabil áramforrást biztosítanak a szabadban és vészhelyzet esetén is. Napelemről és hálózati áramforrásról is gyorsan feltölthetőek, energiát vesznek fel, tárolnak el, egyszerre számos eszközt is tudnak tölteni, az X-Boost rendszernek köszönhetően pedig kiugró teljesítményre képesek. 

Az erőműveket folyamatosan fejlesztik, így egyre minőségibb és jobb teljesítményű eszközökkel látják el a piacot. Az EcoFlow-val többé nem lesz probléma az áramellátás!

A GardenExpon az EcoFlow standjánál különböző erőműveket próbálhatnak ki, valamint egy teljesen új termékkel is megismerkedhetnek!

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

fal