VISSZA

Áram bárhol, bármikor? Az EcoFlow-val lehetséges! 

Ismerje meg az EcoFlow egyre népszerűbb termékkínálatát, amelyben napelem panelek, napelemkollektorok és különböző hordozható erőművek is találhatóak.

A hordozható elektromos erőművek stabil áramforrást biztosítanak, a létrehozásukkor pedig  olyan készülékek megalkotása volt a cél, amelyek lehetővé teszik a kényelmes “off-grid” életet, valamint stabil áramforrást biztosítanak a szabadban és vészhelyzet esetén is. Napelemről és hálózati áramforrásról is gyorsan feltölthetőek, energiát vesznek fel, tárolnak el, egyszerre számos eszközt is tudnak tölteni, az X-Boost rendszernek köszönhetően pedig kiugró teljesítményre képesek. 

Az erőműveket folyamatosan fejlesztik, így egyre minőségibb és jobb teljesítményű eszközökkel látják el a piacot. Az EcoFlow-val többé nem lesz probléma az áramellátás!

A GardenExpon az EcoFlow standjánál különböző erőműveket próbálhatnak ki, valamint egy teljesen új termékkel is megismerkedhetnek!

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal