BACK

A www.Grill4U.hu webáruházunkat azért hoztuk létre, hogy profi amerikai gázgrilleket, pellet és faszenes sütőket, BBQ fűszereket és nápolyi stílusú pizza sütéshez használatos pizzakemencéket mutasson be és tegyen elérhetővé a hazai érdeklődők számára. A szabadban történő sütés szeretete mindig is jelen volt hazánkban, de a minőségi kerti grill, illetve BBQ eszközökre való igény folyamatosan nőtt. Tapasztalataink szerint egyre többen döntenek ezen a területen is a minőség mellett, tudatosan és választják azt a terméket, amely hosszú távon fogja céljaikat szolgálni. A Char-Broil, Z Grills, FORNETTO, COZZE és BURNHARD márkák kerti gáz, hybrid, faszén, pellet és elektromos sütőit a legnagyobb büszkeséggel képviseljük és kínáljuk.

Nyugodtan megrendelheti bármelyiket a webshopunkon keresztül, mi biztosak vagyunk abban, hogy Ön elégedett lesz termékeinkkel. Grillezzen velünk!

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

fal