VISSZA

A www.Grill4U.hu webáruházunkat azért hozták létre, hogy profi amerikai gázgrilleket, pellet és faszenes sütőket, BBQ fűszereket és nápolyi stílusú pizza sütéshez használatos pizzakemencéket mutassanak be és tegyenek elérhetővé a hazai érdeklődők számára.

A szabadban történő sütés szeretete mindig is jelen volt hazánkban, de a minőségi kerti grill, illetve BBQ eszközökre való igény folyamatosan nőtt. Tapasztalataik szerint egyre többen döntenek ezen a területen is a minőség mellett, tudatosan és választják azt a terméket, amely hosszú távon fogja céljaikat szolgálni. A Char-Broil, Z Grills, FORNETTO, COZZE és BURNHARD márkák kerti gáz, hybrid, faszén, pellet és elektromos sütőit a legnagyobb büszkeséggel képviselik és kínálják.

A kiállításon bemutatkoznak a COZZE márka újdonságai, amik segítségével bárki könnyedén süthet otthonában tökéletes minőségű pizzákat! COZZE grill eszközök a kültéri konyhák szabadságát és a páratlan ízélmény tökéletes kombinációját jelentik. Legyen szó egy nyári kerti partiról, vagy egy egyszerű családi vacsoráról, a COZZE grill eszközökkel minden alkalom különlegessé válik. Fedezd fel a COZZE grill eszközök és kültéri konyhák világát, és élvezd az ízek és szabadság harmóniáját a szabadban!

Kiállítói programok és újdonságok

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal