BACK

GrillDepot

WEBSITE
grilldepot.hu
CONTACT
info@grilldepot.hu
+36 20 503 2655
https://www.facebook.com/grilldepot.hu
PLACE
5100 Jászberény, Dózsa György út 28.

A Grilldepot a grillezés és barbecue sütés szentélye! A www.grilldepot.hu-n mindent megtalálsz amire csak szükséged lehet a grillezéshez és a BBQ sütéshez: faszenes grillek, gázgrillek, elektromos grillek, kamadók, BBQ sütők, szmókerek, pellett grillek és még ezen felül is további grill és sütő fajták. A Grilldepot célja, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő árkategóriát, ezért egyaránt megtalálható kínálatukban az olcsóbb asztali lemez grill, vagy akár egy prémium márka csúcsmodellje.

A jászberényi szakboltban élőben is megtekintheted és megvásárolhatod a termékeiket, a webáruházban pedig kényelmesen online is leadhatod a megrendelésedet, melyet a legtöbb esetben már a következő munkanapon kiszállítanak! A sütők mellett rengeteg kiegészítővel és alapanyaggal várnak. Kizárólag prémium minőségű faszeneket és füstölőfákat tartanak, valamint grillező eszközök és kiegészítők több száz fajtáját!

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

fal