VISSZA

GrillDepot

WEBOLDAL
grilldepot.hu
ELÉRHETŐSÉG
info@grilldepot.hu
+36 20 503 2655
https://www.facebook.com/grilldepot.hu
ITT TALÁLOD
5100 Jászberény, Dózsa György út 28.

A Grilldepot a grillezés és barbecue sütés szentélye! A www.grilldepot.hu-n mindent megtalálsz amire csak szükséged lehet a grillezéshez és a BBQ sütéshez: faszenes grillek, gázgrillek, elektromos grillek, kamadók, BBQ sütők, szmókerek, pellett grillek és még ezen felül is további grill és sütő fajták. A Grilldepot célja, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő árkategóriát, ezért egyaránt megtalálható kínálatukban az olcsóbb asztali lemez grill, vagy akár egy prémium márka csúcsmodellje.

A jászberényi szakboltban élőben is megtekintheted és megvásárolhatod a termékeiket, a webáruházban pedig kényelmesen online is leadhatod a megrendelésedet, melyet a legtöbb esetben már a következő munkanapon kiszállítanak! A sütők mellett rengeteg kiegészítővel és alapanyaggal várnak. Kizárólag prémium minőségű faszeneket és füstölőfákat tartanak, valamint grillező eszközök és kiegészítők több száz fajtáját!

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal