BACK

Harplast

A Harplast 1977 óta Románia belföldi piacán, valamint a nemzetközi piacokon is elismert, műanyagtermékeket előállító és forgalmazó társaság. A cég az idei évtől magyar leányvállalatával együttműködve a magyar vásárlók és viszonteladók számára is biztosítja a kertészeti termékek, ládák és rekeszek, szemeteskukák, valamint a különböző ipari csomagolóanyagok elérhetőségét. A széles termékpaletta biztosításán felül a vállalat szaktanácsadást és aktív közreműködést biztosít műanyag fröccsöntő szerszámok megtervezésében és kivitelezésében is.

Környezettudatos gyártóként nagy figyelmet fordít az újrahasznosításra, jelentős mértékben dolgoz fel műanyaghulladékot: az újrahasznosítható műanyaghulladék és a visszanyert műanyag felőrlését és újrafeldolgozását is vállalja színezék, illetve az újrafeldolgozott műanyag kezdeti paramétereit módosító vagy éppen fenntartó adalékanyagok hozzáadásával is.

Egyedi árajánlatért látogassa meg a Harplast standját (7d) és ismerje meg magas minőségű, UV-védelemmel ellátott műanyag termékek széles kínálatát!

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

fal