VISSZA

A csíkszeredai székhelyű Harplast 1977 óta létező, napjainkban nemzetközileg is elismert, műanyagtermékeket előállító és forgalmazó társaság. A cég a magyar leányvállalatával együttműködve a magyar vásárlók és viszonteladók számára is biztosítja a kertészeti termékek, ládák és rekeszek, szemeteskukák, valamint a különböző ipari csomagolóanyagok elérhetőségét. A széles termékpaletta biztosításán felül a vállalat szaktanácsadást és aktív közreműködést biztosít műanyag fröccsöntő szerszámok megtervezésében és kivitelezésében is. Ugyanakkor, a társaság bérgyártást is teljesít, vevői igényeknek megfelelően, egyéni termékek, vevő által meghatározott folyamati paraméterek feltétele mellett való gyártása által.

A Harplast környezettudatos gyártóként nagy figyelmet fordít az újrahasznosításra, jelentős mértékben dolgoz fel műanyaghulladékot: az újrahasznosítható műanyaghulladék és a visszanyert műanyag felőrlését és újrafeldolgozását is vállalja színezék, illetve az újrafeldolgozott műanyag kezdeti paramétereit módosító vagy éppen fenntartó adalékanyagok hozzáadásával is.

Egyedi árajánlatért látogassa meg a Harplast standját (7d) és ismerje meg magas minőségű, UV-védelemmel ellátott műanyag termékek széles kínálatát! 
 

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal