BACK

Kertportál

WEBSITE
www.kertportal.hu
CONTACT
06 30 493 5173
info@kertportal.hu
PLACE
6224 Tabdi, Kossuth L. utca 20.

A Kertportál és a Gourmet & Delicious Manufaktúra közös standja, hogy vetőmagtól az asztalig bemutassa egy kisgazdaság mindennapjait és termékeit. A Kertportál kertészfüzetekkel, kertészdobozokkal és a kertben is használható illóolajokkal fog érkezni, melyek megvásárolhatók a standon. A Gourmet & Delicious Manufaktúra a Majorban előállított alapanyagokból készült nemzetközi díjnyertes termékportfólióval érkezik a lekvároktól egészen a gourmet szószkülönlegességekig.

A standon Varga Szabolcs agrármérnök és V. Topor Erika okl. kertészmérnöktől is lehet kérdezni kertészeti témában, de megismerhetők mindazok a termékek is, melyek egy kisgazdaságban készíthetők. A kertészdobozok, ültetőszettek, kertészfüzetek és a bio növényvédelmi tippek és fortélyok mellett igazi különlegességekkel is érkezik a kiállító elsősorban a hobbikertészekre fókuszálva. 

A vetőmagtól az asztalig koncepcióban meg mindaz a gazdag portfólió megkóstolható és vásárolható, mely mind saját hazai zöldség, gyümölcs és fűszeralapanyagokból készíthető.

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

fal