VISSZA
WEBOLDAL
www.kertportal.hu
ELÉRHETŐSÉG
06 30 493 5173
info@kertportal.hu
ITT TALÁLOD
6224 Tabdi, Kossuth L. utca 20.

A Kertportál és a Gourmet & Delicious Manufaktúra közös standja, hogy vetőmagtól az asztalig bemutassa egy kisgazdaság mindennapjait és termékeit. A Kertportál kertészfüzetekkel, kertészdobozokkal és a kertben is használható illóolajokkal fog érkezni, melyek megvásárolhatók a standon. A Gourmet & Delicious Manufaktúra a Majorban előállított alapanyagokból készült nemzetközi díjnyertes termékportfólióval érkezik a lekvároktól egészen a gourmet szószkülönlegességekig.

A standon Varga Szabolcs agrármérnök és V. Topor Erika okl. kertészmérnöktől is lehet kérdezni kertészeti témában, de megismerhetők mindazok a termékek is, melyek egy kisgazdaságban készíthetők. A kertészdobozok, ültetőszettek, kertészfüzetek és a bio növényvédelmi tippek és fortélyok mellett igazi különlegességekkel is érkezik a kiállító elsősorban a hobbikertészekre fókuszálva. 

A vetőmagtól az asztalig koncepcióban meg mindaz a gazdag portfólió megkóstolható és vásárolható, mely mind saját hazai zöldség, gyümölcs és fűszeralapanyagokból készíthető.

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal