BACK
WEBSITE
www.kertszabo.hu
CONTACT
+36 30 279 4168
info@kertszabo.hu
https://www.facebook.com/kertszabo.hu
PLACE
2000 Szentendre Dózsa György út 26. (ÉMI Ipari Park)

Legyen öröm öltöztetni a kertjét!

A kerttervezési, kivitelezési és karbantartási munkák során a szakemberek gyakran találkoznak a kéréssel, hogy a kert egyszerre legyen szép és jól kihasznált. Például a stílusos tárolás, növénytartók kihelyezése és a magaságyás kialakítása gyakran felmerülő igény. 

A tapasztalatok arra indították a csapatot, hogy segítsék a minőségi, stílusos kertkiegészítők elérését ügyfeleiknek. Ezt mára kiterjedt partnerhálózatuknak hála, könnyen megtehetik, ezért is hozták létre webáruházukat, ahol ezek a termékek egy kattintással elérhetők bárki számára!

Webáruházukban stílusos és rendkívül jó minőségű termékek között; a Biohort acéllemezből készült kerti tárolói, a Terra hatalmas méretű növénytartói, a Degardo világító növénytartói és legújabb termékként a a Polyfaser üvegszál-megerősítésű medencéi is megtalálhatóak.

Kertszabó kiállítópark

Annak érdekében, hogy termékeik ne csak online legyenek megtekinthetőek, kialakítottak egy termékparkot, ahol az érdeklődők élőben is megtekinthetik, kipróbálhatják és átérezhetik mit is nyújtanak különleges kínálatukkal. A kiállítópark Szentendre határában került kialakításra, ahol szaktanácsadással is segítik a kilátogató érdeklődőket. Forgalmazott márkák: Biohort, Höfats, Kärcher, Terra, Degardo, Toolflex, Herstera, Covergreen, Ideal, Polyfaser.

 

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

fal