VISSZA
WEBOLDAL
www.kertszabo.hu
ELÉRHETŐSÉG
+36 30 279 4168
info@kertszabo.hu
https://www.facebook.com/kertszabo.hu
ITT TALÁLOD
2000 Szentendre Dózsa György út 26. (ÉMI Ipari Park)

Legyen öröm öltöztetni a kertjét!

A kerttervezési, kivitelezési és karbantartási munkák során a szakemberek gyakran találkoznak a kéréssel, hogy a kert egyszerre legyen szép és jól kihasznált. Például a stílusos tárolás, növénytartók kihelyezése és a magaságyás kialakítása gyakran felmerülő igény. 

A tapasztalatok arra indították a csapatot, hogy segítsék a minőségi, stílusos kertkiegészítők elérését ügyfeleiknek. Ezt mára kiterjedt partnerhálózatuknak hála, könnyen megtehetik, ezért is hozták létre webáruházukat, ahol ezek a termékek egy kattintással elérhetők bárki számára!

Webáruházukban stílusos és rendkívül jó minőségű termékek között; a Biohort acéllemezből készült kerti tárolói, a Terra hatalmas méretű növénytartói, a Degardo világító növénytartói és legújabb termékként a a Polyfaser üvegszál-megerősítésű medencéi is megtalálhatóak.

Kertszabó kiállítópark

Annak érdekében, hogy termékeik ne csak online legyenek megtekinthetőek, kialakítottak egy termékparkot, ahol az érdeklődők élőben is megtekinthetik, kipróbálhatják és átérezhetik mit is nyújtanak különleges kínálatukkal. A kiállítópark Szentendre határában került kialakításra, ahol szaktanácsadással is segítik a kilátogató érdeklődőket. Forgalmazott márkák: Biohort, Höfats, Kärcher, Terra, Degardo, Toolflex, Herstera, Covergreen, Ideal, Polyfaser.

 

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal