BACK

Műfű Shop

A legrangosabb európai gyártók közvetlen importőre már 25 éve. 

Élethű, puha és süppedős pázsitok egész sorát hozza el az idei évben is a Műfű Shop. A technológiai újdonságoknak köszönhetően a szép külső és látványos szálstruktúra mellett környezetbarát és egyre fenntarthatóbb, praktikusabb megoldásokat is bemutat Magyarország egyik vezető márkája. Széles kínálatában egyaránt megtalálhatóak az alacsonyabb szálú kültéri és a részletekig kidolgozott prémium műfű pázsitok is. A Műfű Shop a holland és belga előállítók közvetlen importőreként a kedvező ár mellett gyártói garanciát biztosít vásárlóinak.

A kiállítás ideje alatt egyedi kedvezményekkel, exkluzív és limitált ajánlatokkal és ingyenes tanácsadással kedveskedik a Műfű Shop szakmai csapata. Kérj ajánlatot személyesen vagy látogass el a MűfűShop.hu -ra és értesülj elsőként a legújabb ajánlatokról!

Használd ki a GardenExpo idejére érvényes exkluzív kedvezményeiket és vásárolj alacsony áron! 
•    Akár 40% kedvezmény! Limitált, kifutó ajánlatok! 
•    Ingyenes szakmai tanácsadás
•    Megújult, és az eddigi legszélesebb prémium műfű választék
•    Új, fenntartható, környezettudatos pázsit kínálat!
 

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

fal