VISSZA

Műfű Shop

2019-ben a Műfű Shop a műfüvek új generációját hozza el neked! Idén a luxus minőség, puhaság és kifinomult részletesség volt az elsődleges szempont a Műfű Shop saját márkás termékeinek, az enJoy Grass kollekció véglegesítésénél is!

Ezenfelül, műfüveik 10-15 év élettartammal és kimagasló UV garanciával rendelkeznek! Találkozz a Műfű Shop csapatával és ismerkedj meg az eddigi legvalódibb műfű kínálattal a Garden Expon a 13-as standon!

A Műfű Shop az Expo idejére akciót is hirdet! Az akció a készlet erejéig tart, vigyázz, nehogy lemaradj róla! A Műfű Shop szaktanácsadóik segítenek hogy a lehető legtöbbet hozd ki a kertedből, kérdezz bátran! Te is várod már? Addig is látogass el a Műfű Shop oldalára, és vásárolj Te is akár online, vagy személyesen áruházukban.

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!