VISSZA

Műfű Shop

Műfű Shop - Természetesen műfű!

A legrangosabb európai gyártók közvetlen importőre már 25 éve. 

Élethű, puha és süppedős pázsitok egész sorát hozza el az idei évben is a Műfű Shop. A technológiai újdonságoknak köszönhetően a szép külső és látványos szálstruktúra mellett, egyre fenntarthatóbb és praktikusabb megoldásokat is bemutat Magyarország egyik vezető márkája.  Széles kínálatában egyaránt megtalálhatóak az alacsonyabb szálú kültéri, és a részletekig kidolgozott prémium műfű pázsitok is. A Műfű Shop a holland és belga előállítók közvetlen importőreként a kedvező ár mellett, gyártói garanciát biztosít vásárlóinak.

A kiállítás ideje alatt egyedi kedvezményekkel és ingyenes tanácsadással kedveskedik a Műfű Shop szakmai csapata. Kérjen ajánlatot személyesen vagy látogasson el a MűfűShop.hu -ra és értesüljön elsőként a legújabb ajánlatokról.    

Kiállítói programok és újdonságok

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal