BACK

MűfűPont

MűfűPont - „Rendszerekben gondolkodunk!”

A MűfűPont bemutatóterem, a debreceni székhelyű Globál Sport Kft., olyan innovációja, ahol rendszerekben, technológiákban gondolkodnak, így ügyfeleiknek is rendszermegoldásokat kínálnak.

A sportpályaépítésben szerzett tapasztalatuk során döntöttek úgy, hogy az ott alkalmazott rendszereket újra értelmezik és a lakosságnak is kínálnak ezekből lehetőségeket kerti beépítésre. Exkluzív kőszőnyeg termékeik, a magas minőséget képviselik, amelyek új értelmet adnak a kerteknek, és új lehetőségeket kínálnak a külső terek megújításához. A Műfűpont repertoárján svájci és holland műfüvek széles választéka is várja a kertépítés/kerttervezés iránt érdeklődőket. Legújabb termékeik a műnövény dekorfalak-, sövények-, gömbök, amelyek kiválón alkalmasak rendezvények, esküvők díszítéséhez, hogy az események egyediek és felejthetetlenek legyenek.

Ami az innovációját adja a MűfűPontnak, hogy az előbb felsorolt termékeket különböző rendszerekbe szervezik, és egyedi kültéri és beltéri megoldásokat kínálnak az ügyfeleknek

Kiállítói programok és újdonságok

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

fal