BACK

MűfűPont

MűfűPont pont Neked!

A MűfűPont bemutatóterem, a Globál Sport Kft., olyan innovációja, ahol rendszerekben, technológiákban gondolkodnak, így ügyfeleiknek is rendszermegoldásokat kínálnak. A sportpályaépítésben szerzett tapasztalatuk során döntöttek úgy, hogy az ott alkalmazott rendszereket újra értelmezik, és a lakosságnak is kínálnak ezekből lehetőségeket kerti beépítésre.

Exkluzív kőszőnyeg termékeik, a magas minőséget képviselik, amelyek új értelmet adnak a kerteknek, és új lehetőségeket kínálnak a külső terek megújításához. A Műfűpont repertoárján svájci, holland és Távol-Keleti műfüvek széles választéka is várja a kertépítés iránt érdeklődőket. Valamint a vízelvezetés és vízmegtartás lehetőségeire is náluk találja a legjobb megoldást. És mindezeken felül, ami az innovációját adja a MűfűPontnak, hogy az előbb felsorolt termékeket különböző rendszerekbe szervezi, és egyedi kerti megoldásokat kínál a lakossági ügyfeleknek.  

A MűfűPont termékeit a Globál Sport Kft. hozza el neked a Gardenexpora!

Kiállítói programok és újdonságok

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

fal