VISSZA

MűfűPont pont Neked!

A MűfűPont bemutatóterem, a Globál Sport Kft., olyan innovációja, ahol rendszerekben, technológiákban gondolkodnak, így ügyfeleiknek is rendszermegoldásokat kínálnak. A sportpályaépítésben szerzett tapasztalatuk során döntöttek úgy, hogy az ott alkalmazott rendszereket újra értelmezik, és a lakosságnak is kínálnak ezekből lehetőségeket kerti beépítésre.

Exkluzív kőszőnyeg termékeik, a magas minőséget képviselik, amelyek új értelmet adnak a kerteknek, és új lehetőségeket kínálnak a külső terek megújításához. A Műfűpont repertoárján svájci, holland és Távol-Keleti műfüvek széles választéka is várja a kertépítés iránt érdeklődőket. Valamint a vízelvezetés és vízmegtartás lehetőségeire is náluk találja a legjobb megoldást. És mindezeken felül, ami az innovációját adja a MűfűPontnak, hogy az előbb felsorolt termékeket különböző rendszerekbe szervezi, és egyedi kerti megoldásokat kínál a lakossági ügyfeleknek.  

A MűfűPont termékeit a Globál Sport Kft. hozza el neked a Gardenexpora!

Kiállítói programok és újdonságok

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal