BACK

Palmiye

WEBSITE
www.gmg.hu

A PALMIYE GLOBAL részeként, teljes Közép-európai kizárólagosságú cég több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik. Fő profilja a 4 évszakos, Alu lamellás Pergolák és PVC Pergolák gyártása, forgalmazása, valamint az egyedi, speciális teraszfedések kivitelezése, tervezése. Palmiye Pergoláik egész évben, 4 évszakra lettek tervezve. ALU lamellás pergoláik hóállóak, a csapadékot tökéletesen elvezetik a szerkezetbe rejtett csatornák, a lamellák állását te tudod szabályozni.

A profi oldal záró üvegrendszer megoldásoknak köszönhetően a szél és egyéb időjárási tényezőktől is védi a teraszt és az erkélyt. Mindezeket egybevéve az eredmény egy időjárástól függetlenül használható kültéri helyiség, mellyel növelheted az ingatlan kihasználhatóságát (lakótér és vendéglátóegység esetében is). Változtasd külső tereidet lakótérré és használd őket egész évben, időjárástól függetlenül! A Palmiye saját tervező, mérnöki és beépítő csapatával nyújt komplex szolgáltatást ügyfeleinek!

Termékeikre 5 év teljeskörű garanciát vállalnak. Továbbá javasolják a karbantartási szerződést is, mellyel megkönnyítik és jelentősen meghosszabítják pergoláik hibamentes működését.

Kiállítói programok és újdonságok

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo 2019. See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s only outdoor living show.